Dobrodošli
Prijava

Mystery


 • Novi An Interview with God (2018)

  An Interview with God (2018)

  Clanci od Administrator Dodano 3 Pogleda / 0 Likes

  Paul Asher, nadolazeći novinar, vraća se kući otkrivajući rat u Afganistanu i otkriva da mu se život raspada. Njegov brak propada i on je u krizi osobne krize koju još ne razumije. Što je još važnije, borac s kojim se Pavao sprijateljio u Afganis

  Istaknuti
 • Novi Jagged Edge (1985)

  Jagged Edge (1985)

  Clanci od Administrator Dodano 4 Pogleda / 0 Likes

  Nasljednica San Francisca Forrester brutalno je ubijena u svojoj udaljenoj kući na plaži. Njezin suprug Jack uništen je zločinom, ali se ubrzo nađe optužen za ubojstvo. Zapošljava odvjetnika Teddvja Barnesa da ga brani, unatoč činjenici da nije v

  Istaknuti
 • Every Secret Thing (2014)

  Every Secret Thing (2014)

  Clanci od Administrator Dodano 5 Pogleda / 0 Likes

  Detektiv izgleda da otkrije misteriju oko nestale djece i glavnih osumnjičenika: dvije mlade žene koje su prije sedam godina bile smijenjene zbog smrti djeteta.

  Istaknuti
 • Wedding Planner Mystery (2014)

  Wedding Planner Mystery (2014)

  Clanci od Administrator Dodano 2 Pogleda / 0 Likes

  Planer vjenčanja Mystery slijedi podvige neobičnog ali simpatičnog planera događaja koji ubojstvo čini zabavnim. Ubojstvo ne prati našu heroinu; ona to traži. Koristeći svoj krug kontakata, prijateljstvo s reporterom i iste istraživačke vještin

  Istaknuti
 • The Blue Elephant (2014)

  The Blue Elephant (2014)

  Clanci od Administrator Dodano 5 Pogleda / 0 Likes

  Priča o dr. Yehiji, psihoterapeutu u bolnici Al Abbasia. Radi u odjelu koji tretira kriminalce lude, samo da bi pronašao svog najboljeg prijatelja da bude jedan od pacijenata. Pokušavajući pomoći svom prijatelju, spustio se niz zečju rupu.

  Istaknuti
 • London Fields (2018)

  London Fields (2018)

  Clanci od Administrator Dodano 2 Pogleda / 0 Likes

  Vidovita femme fatale Nicola Six živi s mračnom predosjećajnom pričom o njezinoj predstojećoj smrti ubojstvom. Počinje zamršenu ljubavnu aferu s trima jedinstveno različitim ljudima: jedan od kojih zna da će biti njezin ubojica.

  Istaknuti
 • Escape Room (2019)

  Escape Room (2019)

  Clanci od Administrator Dodano 12 Pogleda / 0 Likes

  Šest stranaca nalaze se u labirintu smrtonosnih soba s otajstvom, i moraju upotrijebiti svoju pamet da prežive.

 • Velvet Buzzsaw (2019)

  Velvet Buzzsaw (2019)

  Clanci od Administrator Dodano 8 Pogleda / 0 Likes

  Nakon što se otkrije niz slika nepoznatog umjetnika, natprirodna sila osvećuje se onima koji su dopustili svojoj pohlepi da stanu na put umjetnosti.

  Istaknuti
 • Missing (2018)

  Missing (2018)

  Clanci od Administrator Dodano 5 Pogleda / 0 Likes

  Sushant Dubey provodi provjeru na plaži u Mauricijusu kasno navečer sa svojom lijepom suprugom Aparnom i trogodišnjom kćerkom Titli koja ima visoku temperaturu. Kako se Aparna budi sljedećeg jutra, ...

  Istaknuti
 • Innocence (2013)

  Innocence (2013)

  Clanci od Administrator Dodano 5 Pogleda / 0 Likes

  Nakon prerane smrti njezine majke u Montauckovoj nesreći na dasci, Beckett (16) i njezin otac, romanopisac Miles Warner, kreću u grad kako bi započeli novi život. Upisan u ekskluzivnu Hamiltonovu pripremnu školu u Riverdaleu, Becekett pronalazi prvu

  Istaknuti
 • Gorky Park (1983)

  Gorky Park (1983)

  Clanci od Administrator Dodano 0 Pogleda / 0 Likes

  Istražitelj u moskovskoj policiji nemilosrdno traži rješenje trostrukog ubojstva koje se dogodilo u moskovskom Parku Gorky. On smatra da nitko ne želi da on riješi zločin jer je to samo vrh složene zavjere koja uključuje najviše razine moskovske

  Istaknuti
 • Dirty Wars (2013)

  Dirty Wars (2013)

  Clanci od Administrator Dodano 2 Pogleda / 0 Likes

  Prljavi ratovi prate istraživačkog novinara Jeremyja Scahilla, autora međunarodnog bestselera Blackwatera, u skriveni svijet skrivenih ratova Amerike, od Afganistana do Jemena, Somalije i šire. Dio akcijski film i dio detektivske priče, Dirty Wars je

  Istaknuti
 • Beyond the Night (2018)

  Beyond the Night (2018)

  Clanci od Administrator Dodano 7 Pogleda / 0 Likes

  Kada vojnički sin otkrije uvredljive informacije o nestaloj kćeri lokalnog gangstera, ratni gubitak uništava njihov zaboravljeni rudarski grad.

  Istaknuti
 • The Living (2014)

  The Living (2014)

  Clanci od Administrator Dodano 3 Pogleda / 0 Likes

  Čovjek unajmljuje bivšeg zatvorenika kako bi ubio muža svoje sestre, ali očajnički čin pokreće šokantan niz događaja u ovoj intenzivnoj indie drami.

  Istaknuti
 • Pickings (2018)

  Pickings (2018)

  Clanci od Administrator Dodano 11 Pogleda / 0 Likes

  Kada mrzovoljni mafijaš i njegova skupina razbojnika pokušaju srušiti bar u susjedstvu, ubrzo su se suočili s gnjevom svog vlasnika - tajanstvene južne majke s opasnom prošlošću.

  Istaknuti
 • The Purity of Vengeance (2018)

  The Purity of Vengeance (2018)

  Clanci od Administrator Dodano 49 Pogleda / 0 Likes

  Niz tajanstvenih nestanaka iz 1987. godine sablasno su povezani s istom osobom.

  Istaknuti
 • Braid (2018)

  Braid (2018)

  Clanci od Administrator Dodano 3 Pogleda / 0 Likes

  Dvije željene žene odlučuju opljačkati svoje bogate psihotične prijatelje koji žive u svijetu mašte koje su stvorili kao djeca; da uzmu novac moraju sudjelovati u smrtonosnoj perverznoj igri vjerovanja.

  Istaknuti
 • Suspiria (2018)

  Suspiria (2018)

  Clanci od Administrator Dodano 16 Pogleda / 0 Likes

  Susie Bannion, mlada Amerikanka koja putuje u prestižnu tvrtku Markos Tanz u Berlinu 1977. godine, došavši kao jedna od njezinih članova, Patricia, nestala je pod misterioznim okolnostima. Kako Susie ostvaruje izuzetan napredak pod vodstvom Madame Bla

  Istaknuti
 • Super Troopers 2 (2018)

  Super Troopers 2 (2018)

  Clanci od Administrator Dodano 3 Pogleda / 0 Likes

  Kada dođe do graničnog spora između SAD-a i Kanade, Super Trooperi imaju zadatak uspostaviti postaju za patrolu autoceste u spornom području.

  Istaknuti
 • Glass (2019)

  Glass (2019)

  Clanci od Administrator Dodano 17 Pogleda / 0 Likes

  Zaštitnik David Dunn koristi svoje nadnaravne sposobnosti kako bi pratio Kevina Wendella Crumba, poremećenog čovjeka koji ima dvadeset četiri osobnosti.

 • Overlord (2018)

  Overlord (2018)

  Clanci od Administrator Dodano 20 Pogleda / 0 Likes

  Mala skupina američkih vojnika uoči D-dnevnika našla je užas iza neprijateljskih linija.

  Istaknuti
 • Sea of Love (1989)

  Sea of Love (1989)

  Clanci od Administrator Dodano 6 Pogleda / 0 Likes

  Frank Keller je detektiv iz New Yorka koji istražuje slučaj serijskog ubojice koji pronalazi žrtve kroz kolumnu usamljenih srca u novinama. Keller se zaljubljuje u Helen, glavnog osumnjičenika u slučaju.

  Istaknuti
 • Something Wicked (2014)

  Something Wicked (2014)

  Clanci od Administrator Dodano 5 Pogleda / 0 Likes

  Dok se mladi par upušta u svoje planove vjenčanja, strašne tajne iz njihove prošlosti sudaraju se sa zlokobnim silama sadašnjosti kako bi se osiguralo da ti mladenci ne žive "sretno-zauvijek".

  Istaknuti
 • Replicas (2018)

  Replicas (2018)

  Clanci od Administrator Dodano 6 Pogleda / 0 Likes

  Odvažni sintetički biolog, koji nakon prometne nesreće ubije svoju obitelj, neće se zaustaviti ni na čemu da ih vrati, čak i ako se to odnosi na laboratorij pod kontrolom vlade, policijske snage i fizičke zakone znanosti. </ p>

  Istaknuti
 • The Twin (2017)

  The Twin (2017)

  Clanci od Administrator Dodano 30 Pogleda / 0 Likes

  Žena (Brigid Brannagh) kreće u akciju nakon što otkrije da brat blizanac (Timothy Granaderos) mladića njezine kćeri bježi iz mentalne ustanove i izliječe upleteni plan za osvetu.

  Istaknuti
 • Cruising (1980)

  Cruising (1980)

  Clanci od Administrator Dodano 5 Pogleda / 0 Likes

  Serijski ubojica brutalno ubija i uniÅ¡tava nekoliko gay muÅ¡karaca u New Yorku i kožnim okruzima. Mladi policijski službenik Steve Burns na taj je način poslan na ulicu kao mamac za ubojicu. Radeći gotovo potpuno izoliran od svog odjela, on mora nauÄ

  Istaknuti
 • The Possession of Hannah Grace (2018)

  The Possession of Hannah Grace (2018)

  Clanci od Administrator Dodano 45 Pogleda / 0 Likes

  Kada policajac koji je upravo izašao iz rehabilitacije preuzme grobnu smjenu u mrtvačnici gradske bolnice, suočava se s nizom bizarnih, nasilnih događaja koje je izazvao zli entitet u jednom od leševa.

 • Perdida (2018)

  Perdida (2018)

  Clanci od Administrator Dodano 12 Pogleda / 0 Likes

  Policajka čija je prijateljica iz djetinjstva nestala u Patagoniji prije nekoliko godina započinje novu potragu za pronalaženjem odgovora i uskoro nađe svoj život u opasnosti.

  Istaknuti

Kategorije

RSS
extrafilmovi.com NE! strimuje filmove i serije. videozapise koje gledate na nasem sajtu su pohranjeni na sajtu openload.co. Svi videozapisi prikazani na web stranicama trećih strana prošli su svoje vlastite stroge kontrole internog provjdera i kao takvi se pretpostavlja da su ovlasceni za objavljivanje od strane vlasnika sadržaja.